31 jan. 2011

Lite bilder

Lite bilder på Tomas Sankara där jag håller mina eftermiddagar.







Jag vet inte om man behöver skriva något. Jag hoppas bilder kan tolka hur vi har det.
Vi fortsätter våra aktiviteter som vanligt, dagar går fort nu är februari i gång och det är inte åtta månader kvar precis. det känns som att det var igår man lämnade Sverige. Det kanske förvånar jag många om jag skulle säga att jag inte sakna hem ett dug. Jag har det fint i det här landet.
Om jag saknar något så är det familj och vänner. Allt annat kan vänta eller så har jag inte det i mina tankar.

21 jan. 2011

Det här året har börjat bra...


Jag vet att jag har varit dålig med att skriva på sistone men jag försöker att ändra på det och det är inte så lätt när man är upptagen hela tiden.
Vi hade en match att spela från september fram till maj och första halvlek är avslutade. Den andra halvleken började nyligen, så nu gäller att vi kör hårt för att vinna andra halvlek. Tiden går fort när man har kul.
Vi har i alla fall börjat med projektet efter uppehåll. Jag har saknat spela med barn under december och det så kul att börja igen. Barnen var tända på nytt det är kanske på grund av det nya året, och det glädjande att se barnen igen. Vi har det roligt tillsammans. Siffror för medverkande av barnen har ökat gemört med i höstas. Vi ska börja med volleyboll för att få tjejer att komma tillbaka även om dem inte vill spela fotboll, det finns intresse från själva tjejerna och det är viktigt att man ta hand om dem när dem har börjat.